11/09/2015

Utuinen maanantai

 
Hyvää maanantain myöhäisiltaa kaikille! Nyt alkoi tämän mamman oma-aika, kun isommat ja pienemmät pallerot saatu unten maille. :)
 
Se oma-aika näyttää kyllä nykyään menevän enemmän tai vähemmän kodin laittamiseen. Muistin aamulla Ikean mustan valkopalloisen vahakankaan, jota halusin kokeilla tällekin pöydälle. Ostin sen aikoinaan isommalle lankkupöydälle, joka myytiin pois viime keväänä koon vuoksi. Lyhennellessäni pöytäliinaa huomasin, miten kivalta kangas näyttää nurjalta puolelta. Utuiselta, niin kuin ulkonakin. Kivalta se näyttää pöydälläkin ja tuo hieman pehmeyttä ja ehkä vähän talven tuntua mustavalkoisen keittiön rinnalle.
 
 
Hay:n tuoleista olen pitänyt kovasti, sillä ne ovat kevyen näköiset. Tila on melko pieni, joten kovin tummat ja raskaat tuolit eivät tähän mielestäni sopisi. Harmaa muovimatto on kätevä lapsiperheessä ja antaa paljon anteeksi. Maton olen hankkinut Jotexilta.
 
Mietin, josko hankkisin Ikeasta harmaat lampaantaljat tuolien päälle tuomaan istumamukavuutta. Toisaalta valkoisetkin voisivat olla aika kivat. Vai miten on?
 
 
 
 
Tältä vahakangas näyttää lähikuvassa.
 
 
 

Utuisena päivänä on ihana sytyttää kynttilät tuomaan valoa hämärään. Maustettuna joulun tunnelmalla.
 
 
 
Tyttäreni tokaisi tänään, että äiti taitaa tosiaan tykätä kukista. Näin se totisesti on. Lempikukkani on ehdottomasti hortensia, mutta neilikat, liljat ja ruusutkin ovat ihania. Erityisesti silmiäni lepuuttelen pinkeissä ja valkoisissa kukissa.
 
 
On paljon pieniä asioita, joista tulen iloiseksi. Yksityiskohdat ovat heikkouteni, kuten nämä ihanat paperipillit hyllyn päällä.
 
 
 
 
Illan hämyssä aloitin leipomaan piparkakkutaloa. Saas nähdä mitä tästä syntyy, kokemusta minulla ei nimittäin piparkakkutalojen leipomisesta hirveästi ole. Jos jollakulla on, niin mikä on paras tapa kiinnittää osat yhteen? Sattui minulle jo mokakin tuossa, kun en hoksannut tehdä ikkunoita seiniin ennen paistoa. No onneksi on koristelukortti vielä käyttämättä... ;)
 
 

4 kommenttia:

  1. Ihana blogi, miks ihmeessä en ole löytänyt tätä aiemmin :) teillä on ihania yksityiskohtia kodissa, pitää alkaa nyt selailemaan enemmän tätä sun blogia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! Kiva, jos blogini miellyttää sinua. Sinun blogiasi olen tässä seuraillut jonkun aikaa ja miettinyt, uskaltaisinko perustaa oman. Kiitos vain inspiraatiosta! Muutama päivä kirjoittelua nyt takana. Tykkään ottaa kuvia juuri yksityiskohdista ja tehdä kaikenlaisia asetelmia. :)

      Poista
  2. Niin katsoin nyt sinun plogiasi ja kysyit neuvoa istuinten päällisistä minä pitäisin harmaasta tuo väriä valkoisuuteen tai kyllä se pehmeys tuoleissa olisi mukava myös. Tietenkin itsehän sinä päätät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Harmaat on nyt tuoleilla.😊

      Poista

Kiitos kommentista!