11/08/2015

Isänpäivän vieton lomassa...

 
 
Meidän poppoon aamu starttasi isännän aamupalan valmistamisella. Kakkua en nyt väkertänyt, kun se yleensä jää meikäläisen haitoiksi kaappiin kummittelemaan..;) Ja kun isäntä ei juurikaan siitä edes perusta. Sen sijaan tein suolaisen piirakan. Kaveriksi rahkaa, pähkinöitä, marjoja ja valkosuklaata. Päivänsankari nautiskeli nämä herkkunsa sängyssä. Tytöt antoivat ihanat kortit ja lahjan siinä syöpöttelyn lomassa. Shoppailin hänelle uudet kumpparit, kun edellisistä oli vuoret ratki ja ne olivat vuorattu erinäisillä talomaaleilla... Rakkaat ne vanhat tuntuivat olevan, kun kuulema kirpaisi laittaa roskiin. Tavarasta luopumisessa olemme kuin yö ja päivä. Minä olen se päivä, jolloin tavaraa laitetaan kiertoon. Hän on se yö, jolloin nukutaan, kun tavaraa pitäisi laittaa kiertoon. :)


 
 
Olen nyt aivan hullaantunut näihin käpyihin ja jotenkin siihen ajatukseen, miten kaikkialla ympärillämme on näitä niin ihania ja kauniita asioita. 
 

 


Stringin Pocket- hylly päätyi tänään ruokailutilan seinälle. Oikeastaan tässäpä näkyy nyt kiteytetysti kaikki minun silmääni miellyttävät asiat vanhaa puuta lukuunottamatta. Raitoja ei voi olla liikaa, pallot on ihania ja tunteellisena ihmisenä liikutun erilaisista kirjoituksista ja mietelauseista esineissä. Näitä meiltä löytyykin paljon, myös tiskirätistä. Isäntä joskus ihmettelee, miksi näitä kirjoituksia on tosiaan siellä tiskirätissäkin. Mutta on kuitenkin sitä mieltä, että päihittää se perinteisen keltaisen tiskiluutun. ;D Niin ja rakastan mustavalkoista.


 

1 kommentti:

  1. Lisäätkö blogiin sen lukija gadgetin niin pystyy kirjautumaan lukijaksi ja jäämään seurailemaan :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!