11/15/2015

Haipakkaa ja koululaisen huoneen sisustamista

Huh heijaa!

Onpas ollut melkoisen hektinen viikko.. Nyt ehdin hetkeksi istahtamaan koneen ääreen raapustamaan.

Alkuviikosta suunnittelin vielä loppuun meidän 10-v. tyttären huoneen, sillä keskiviikkona olimme lähdössä Ikean reissulle. Huone kaipasi jo hieman päivitystä, väriä piisasi siellä joka lähtöön ja tunnelma oli jotenkin sekava. Kaipasin sinne maanläheisiä sävyjä, kuten muuallakin talossa.  Kuvaa minulla ei nyt tähän hätään ole tuosta aikaisemmasta hässäkästä, mutta nyt tästä päivitetystä löytyy siitäkin edestä. :)


Arkelstorp-työpöytä lähti Ikeasta mukaan. Pähkäilin parin pöydän välillä, mutta onneksi valitsin tämän, mielestäni just passeli tähän. Liitutaulutarran kiinnitin vaakaan yhdelle seinälle antamaan  ryhtiä huoneeseen. Tytär halusi laatikollisen pöydän, jonne saa laittaa kaikki niin rakkaat Petshop-hahmot. Eipäs näy tämä buumi menevän ohitse, yltyy vain. Uusin villitys on hahmojen muokkaaminen kynsilakoilla ja petsivideoiden kuvaaminen. Tytär jo pohti oman petsiblogin perustamistakin tuossa.  Mukava, että lapsilla on kivoja leikkejä ja toivottavasti ne jatkuvat vielä pitkään!


 
 
 
 
Eglon pöytävalaisin. Minä se en kyllästy näihin yksinkertaisiin metallilankalamppuihin.  Perushehkulampun valo on mielestäni niin kaunis, ettei sitä pidä peittää varjostimilla. Tämä jakaa varmasti mielipiteitä.
 
 
 
 
 
Ikeaan oli tullut näitä uusia klipsiledejä, jonka otin tyttärelle lukuvaloksi sängyn laitaan. Enää ei puutu kuin se lukuinto! ;)
 
 
 
 
 
Kynäpurkkeja lähti myös mukaan. Onhan ne kirjavia, mutta nättejä.

 



Ison tytön huoneeseen piti hankkia peilikin. Tytär ihmetteli, miksi. Sanoin, jos vaikka hiukset harjailisi peilin edessä. Hymähteli. Seuraavana aamuna juoksi herättämään minua ja tuumasi "Äiti, äiti, minulla on tukka pystyssä, mitä teen? Laita niihin vaikka vettä, kommentoin. :D

 
 
 
 
Ripustimiksi valittiin nämä Muuton Dotsit. Tytär halusi mustat. Niitä on yhteensä viisi; yksi iso, kaksi keskikokoista ja kaksi pientä. Menevät seinäkoristeesta. Hain nämä muutama viikko sitten Oulun Spaziosta.

 
 

 
 
 
 
Vaatekaappi säilyi entisellään. Nämä sisustustarrat ovat olleet jo tovin kaapin ovissa, mutta sopivat mielestäni tyyliin edelleen.

 
 
 
 
Päiväpeitto, koristetyynyt ja matto myös tässä rytäkässä laitettu uusiksi. Siellä pienempi neiti leikkii, kun isosisko pakertaa koulun penkillä.

 
 
Kyllä neitin siinä nyt kelpaa asustella siihen saakka kun pikkuveli valloittaa huoneen! :) Joku kiva valokuvahylly tms. olisi vielä löydettävä. Joku rouheinen, vanhasta puusta tehty vois olla kiva. Ajattelin tuohon sängyn päälle sen asettaa. Otan lämpimästi kommentteja vastaan tähän ideointiin liittyen. :) Ja DIY-ideoitakin.
 
 
 
 
Tällä viikolla on muovailtu kovasti näitä ponihahmoja. Pienempi neiti shoppaili uusia muovailuvahoja synttärirahoillaan Torniosta Ikean reissulla. Minulla tahtoo aina mennä sellaiseksi värkkäilyksi nämäkin, että tytöt on tehneet viisi samaan aikaan kun minä vielä pakerran ensimmäisen hahmon vartaloa. Vielä tuosta tasoittelen ja tuosta. Pitää muistutella itseään välillä, että Hei haloo, tää on vaan muovailuvahailua! :D 
 
 


Olen saanut nauttia myös ihanien työkavereiden seurasta pikkujouluissa. Oli erittäin mukavat ja hyvin rennot juhlat. Kiitos vain kanssajuhlijoille, jos tämän luette!

Tänään sitten tyttöjen kanssa innostuttiin Superparkkiin ja olihan se meidän pienimmäinenkin isäntä ( 5 kk) mukana menossa. Yllättävän hyvin meidän 5-v. neiti siellä viihtyi, vaikka meno oli hurjaa. Hurja on siis neitikin, joten valvontajoukkojen piti pysyä menossa mukana. Huh! Sanoi, että oli kivempi paikka kuin Hoplop.

Nyt on olo melko naatti eilisen juhlinnan, pikkumiekkosen yösyöpöttelyn ja superparkkailun jälkeen, että taidanpas suunnata pehkuihin. Yötä! :)














2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! Olipas kiva kun löysin blogiisi :) Liityin lukijaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna! Tein samoin, sinulla on ihana blogi ja kauniita kuvia!:)

      Poista

Kiitos kommentista!