11/23/2015

Palanen joulua

Tervehdys!
 
 
Lumien mukana tuli myös into joulukoristeluun. Vaihdoin olkkariin nämä harmaaseen taittuvat lilat verhot, jotka eivät ole kylläkään jouluverhoiksi tarkoitettu. Minusta ne kuitenkin sopivat jouluun tunnelmaltaan. Nämä ovat verhot, joista en ikinä luovu.  Maanläheiset sävyt ovat minun mieleen kyllästymisen välttämiseksi ja niihin on helppo yhdistellä muita värejä, jos siltä tuntuu. Vielä en ole jouluvaloja ehtinyt sisälle juuri asentamaan, mutta niidenkin aika vielä tulee. Ja se havuköynnös, josta edellisessä postauksessa mainitsin, on vielä varastossa...Jospa huomenna saisin sen kaiveltua esiin... :) 














Löysin Tavallista arkea -blogista ohjeen näiden käpykuusien tekoon. Helppo oli tehdä. Kävyt olisivat voineet olla isompia, mutta enpäs tähän hätään enää löytänyt. Ruukut jäivät pikkukaktuksilta, jotka minun hoivassani eivät kauaa hengissä säilyneet... Kertonee jotain hortonomin taidoistani....😉


 
 
 
 
 
Ruokailutilassa on nyt nämä Ikean harmaat taljat. Ne kyllä kivasti tuovat sitä kaivattua pehmeyttä tilaan ja ehkä vähän joulutunnelmaakin. Olkkariin en ole tässä kuvassa vielä laittanut mitään muuta jouluisaa kuin verhot. Iso kello lähti ruokailutilan seinältä ja nyt tuo pystyraitatapetti pääsee mielestäni paremmin oikeuksiinsa.






Pienempi tytär halusi kirjoittaa pukille. Kolme toivetta lupasin, että lapset saavat pukilta toivoa tänä vuonna. Edellisinä vuosina paketteja on tullut säkkitolkulla, joten välillä on mukava mennä minimaalisella linjalla.

 
 
 
 
Takaterassille olen jo viritellyt jouluvaloja. Siellä ne komeilevat kotipaikalta saadun vanhan pirtin penkin päällä.

 
 
 
 
Vanhat esineet, etenkin puiset, ovat minusta kauniita. Ihana aurinkoinen päivä oli tänään, joten päätinpäs nappasta pari kuvaa pihaltakin.

 



4 kommenttia:

  1. Teillä on kyllä kaunis ja tilavannäköinen koti :) Onko olohuoneen sohva sellainen kulmasohva ( ikean kivik)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! Kyllä vain, Kivikkihän se. Hyvin mahdutaan kaikki siihen köllöttelemään.:)

      Poista
  2. Voi miten ihania tunnelmia teiltä! Tunnelmallista alkavaa viikkoa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oikein mukavaa viikkoa sinullekin. :)

      Poista

Kiitos kommentista!