11/25/2015

Arkirumbaa ripauksella joulua

Tässä on muutama päivä ollut taas menoa ja meininkiä. Toinen käsipari on ollut rutkasti työmaalla, joten tämän pesueen pyörityksessä on itselläkin pää pyörällä välillä. ;) Kyllä se tuolla hellan ääressä pitkälti päivät hurahtaa, kun kolmet erilaiset ruoat valmistettavana tällä hetkellä. En oo ikinä ollut mikään ruoanlaittaja. Tai no kyllä minä sitä laitan, mutta en siitä erityisesti nauti. Ts. ruoasta nautin vähän liikaakin, mutta en siitä laitosta. :D Mies on ihan erilainen, innostuu kaikista uusista resepteistä ja haluaa tehdä ruokaa oikein pitkän kaavan mukaan. Ehkä se on tämä arkisuus, joka vie siitä ruoanlaitosta suurimman hehkun minun kohdalla. Ruoka on joka pv valmistettava, halusit tai et.
Samoin pyykinpesu. Ja sitä riittää myös joka päivälle ja joka tunnillekin melkein. :D Pitäis opetella olemaan suurpiirteisempi viikkauksenkin suhteen, ettei tarvitsisi aina niin siistejä pinoja tehdä. Hieman vinokin vois olla ihan hyvä. Vähän niin kuin vanhemmuudessakin, hieman vino on riittävän hyvä. ;) 
 
Tänään minulla oli kuitenkin motivaatiota leipomiseen heti aamusta. Yksi hyvin nukuttu yö tekee ihmeitä :) Ehdin sanoa pikkuneidille, että "Leiv....", niin sillä sekunnilla toinen jo rientää käsiä pesemään ja etsimään kaapista kaikkea leipomiseen liittyvää. Ihailtavaa tuo innostuneisuus kyllä. Väkerrettiin pikkuneidin kanssa piparitaikina. Ja kyllähän sitä sitten harmiteltiin, kun vasta seuraavana päivänä voitais ne virallisesti leipoa pipareiksi asti. No lohdutukseksi neiti lusikoi kulhon pohjat. Minusta on tärkeää opettaa lapsille perinteitä, vanhoja ja uusia, mitä viedä mukanaan seuraajille.
 
 
 
 
 
 
 
 

Myös lumiukko väsättiin neitin kanssa tuossa iltapäivän hämyssä. Saas nähdä, onko aamulla pelkkä porkkana maassa...Olisin kyllä mieluusti nauttinut lumesta pitempäänkin ja ihanasta valoisuudesta. Mutta ei passaa nyt lannistua, kyllä se pysyvä lumi sieltä jossain vaiheessa tupsahtaa.

Joulukoristelut olis nyt tässä. Enää kuusi ja joku joulukukka sitten tupaan aatoksi.


 
 



 
 
 
 
 
 
 
 



 

 
 
 





 
 
 





 
 
 
 
 
 
 

 
 
Mukavaa viikon jatkoa kaikille arjen ahertajille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!