11/19/2015


Joulukodit TOP 5

Googlettelin kuvia joulukodeista ja ajattelin laittaa näitä ihanuuksia tännekin. Näitä katselemalla voi virittäytyä joulutunnelmaan pikkuhiljaa ja haaveilla...;)


Sija 5


Tämän kodin lämmin tunnelma on valloittava ja kauniit yksityiskohdat luovat joulumieltä. Punaista on hillitysti, joka myöskin minun mieleen. Kaunis maalaisromanttinen koti.



Sija 4


Tästä kodista löytyy ihanaa vanhaa puuta. Katto on erityisen hieno vanhoine hirsiparruineen. Tehdastyyliset valaisimet sopivat kivasti puun rinnalle raikastaen ilmettä. Ikkuna on myös kaunis sisustuksellinen yksityiskohta. Kyllä tuolla kelpaisi glögiä nautiskella. ;)



Sija 3




Niin paljon minun silmiä hiveleviä juttuja! Kuten tuo vanha uuni ja kaunis puulattia. Kivasti yhdistetty mustaa, valkoista ja puuta yhteen. Ja tuotu vihreällä säväys joulua. Kertakaikkisen ihana koti tämäkin!



Sija 2


Kaikki ihanuudet samassa paketissa. Mustavalkoista, vanhaa hirttä,  tehdastyyliä,  kirjaimia seinällä, kynttilöitä. Oi, oi, oi! Onnellinen on hän, joka tässä kodissa asuu tai ainakin erittäin hyvällä sisustusmaulla varustettu. :)



Sija 1



Tässäpä niin harmoninen, selkeä ja kaunis kokonaisuus, ettei sanoja paljon tarvita. Aivan upea koti!




Mikä näistä kodeista on suosikkisi? Vai kaipaatko enemmän perinteistä punaista joulukotiin? Minkä joulukoristeen tms. otat ensimmäisenä esiin ja viivytät sen varastoimista viimeiseksi? Mikä on jouluinhokkisi?

Havuköynnös on meidän kodissa kattohirren ympärillä ensimmäisenä ja viimeisenä sen sieltä myös poistan joulun jälkeen. Sen ripustamisesta on tullut näköjään jo perinne nykyisessä kodissamme, jossa nyt kolmatta joulua vietetään tänä vuonna. Jouluinhokkini taitavat olla moniväriset jouluvalot, ei iske ei. Tänä vuonna taidan jättää punaisen vähemmälle ja tilalle laitan hopeaa, valkoista, vihreää ja mustaa.

Viikonlopuksi on luvattu pakkasta ja lunta! Tulispa kunnon lumipeite valoa ja joulumieltä tuomaan. :) Mukavaa joulun odotusta kaikille!


6 kommenttia:

  1. Ihania jouluisia koteja , alin (sija1) on ehdottomasti suosikki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just kivoja joulutunnelmointiin! Joo, tuo eka on kyllä niin huippu hieno!😊

      Poista
  2. 2 on minun suosikkini :) Minulla ei taida olla joulukoristesuosikkia, mutta värikkäistä valoista en pidä minäkään.
    Ihania kuvia olet valkannut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toi kakkonen on niin ihana. Vanha puu on ehdottomasti lempparimateriaalini.:)

      Poista
  3. Kauniita ovat kuvat! 2 miellyttää minunkin silmääni eniten. Joulusuosikkejani ovat, mummolan peruja olevat ,vanhat joulukoristeet. Inhokeista moniväristenvalojen lisäksi ehkä vielä asteen pahempi minun mielestäni ovat vilkkuvat sellaiset. Mukava lukea ja eritoten katsella sinun blogiasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Kiva, jos blogini miellyttää. :) Totta kirjoitat, vilkkuvat on tosiaan vielä järkymmät. Kuulostaa, että sinun koristeilla on myös kovasti tunnearvoa. Mitkäs sen paremmin jouluun sopisivatkaan.:)

      Poista

Kiitos kommentista!