1/06/2016

Vuoden ekat päivät


Hyvää tätä vuotta!

 Vuosi on alkanutkin hyvin räkäisissä tunnelmissa meillä. Pikkumies on oikeassa kunnon flunssassa ja heti korvatulehdus päällä. Voi raukkaa!  Pikkuneiti on myös sairaana, mutta näyttäisi jo olevan toipumaan päin. Itselläkin kurkkua karvastelee ja aivastuttaa. Pakkasasteita näyttää olevan melkein 30, joten kelin puolesta nyt ehtii sairastamaan.

 Aloitettiin puolitoista viikkoa sitten pitämään pikku-ukolle unikoulua ja myytti kolmen päivän tehosta on nyt rikottu meidän kohdalla. Nyt toki tauti valvottaa, mutta noin viikon päivät ehdittiin terveen kirjoissa kouluilemaan ja hyvin vaihtelevia öitä hänellä tuntui olevan. Yksilöllistähän se toki on. Välillä nukuttiin viisi tuntia putkeen ennen kantelua ja rauhoittelua, toisena yönä herättiin tunnin välein. Lähtötilanteeseen nähden edistystä ehti tapahtua kuitenkin, kun parhaimmillaan pikkumies herätteli 10 kertaa yössä. No kunhan hän tuosta toipuu niin jatketaan vaan sinnikkäästi, hiljaa hyvä tulee. Kyllä se vaan ihanasti piristi, kun sai muutaman tunnin itsekin unta putkeen. Eikä tullut sitä iltapäivän väsyä, mikä katkonaisen yön jälkeen usein vaivaa.

 Kylläpä sitä jo kerkesin unohtaa, mitä vauva-arki valvottuine öineen on. No nyt sitä on puoli vuotta takana ja helppoa se ei ole, mutta selvitty on! :) Nyt olen oppinut nukkumaan päikkäreitä itsekin, tyttöjen aikaan en niinkään. Ikä taitaa painaa jo. ;)


 Maanantaina raivattiin joulu varaston hyllylle ja kuusi viskattiin halkopinon taakse odottelemaan sahaamista. Joulun aika on ihanaa, mutta on se vaan mukava palautua normiarkeen niin muun elämän kuin sisustelunkin kannalta. No syömisvaihde taitaa jäädä päälle ikuisiksi ajoiksi ellen tee siihen stoppia pikaisesti.. :) Mut joo, ihana oli palauttaa nämä maanläheiset sävyt huusholliin. Pikkumies sai lahjaksi aivan ihanan Done By Deer Swing -keinun. Muutaman kerran hän on jo siinä keinunut ja mukavaa tuntui olevan. Edestä saa nostettua yläpuomin ylös, jotta vauvan saa helpommin kyytiin. Isohan se keinu vielä on, mutta tyynyn voi nakata selän tueksi. Eikäpä se hassumman näköinen näin sisustuksellisestikaan ole! :)

Tikapuut siirsin tuosta keinun takaa tuonne hirsien päälle ja virittelin valosarjan siihen roikkumaan. Aika kivat!

  










Minä oon niin innostunut noista huonekuusista, että meillä alkaa olla niitä joka huoneessa eri koossa. Tuonne vierashuoneen puolelle virittelin yhden ison tuomaan väriä tilaan. Ja hei, on tuossa kasvissa yks aika iso plussa, en oo saanut niitä vielä hengiltä! :D Kiikkutuolissa on aikoinaan keinunut isäni isä, ukki. Alun perin ajattelin sen maalaavani mustaksi tai valkoiseksi, mutta silmä on tottunut tuohon alkuperäiseen. Kaiken ei tarvitse just natsata, kunhan kokonaisuudessa olisi joku tolkku. Mene ja tiedä.

Nyt saunaan ja viettämään iltaa vieraiden kanssa! Mukavaa viikon jatkoa. :)




4 kommenttia:

  1. Hei, mukava kun kommentoit, löysin tieni tänne. Teillä on kaunista, upeat parrut. Ja tuo keinu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! Noita hirsiparruja en oo kyllä katunut, antavat just sitä omaa tyyliä ja sielua kotiin, josta kirjoitit.😊

      Poista
  2. Mahtavat parrut kyllä! Ja kivat nuo lamput siellä :) Niihinhän voi keksiä kaikenlaista kivaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kun tulit visiitille! :) Parrut on kyllä meidän kodin sielu ehdottomasti. :)

      Poista

Kiitos kommentista!